Bedrijven

Investeer in energieke en vitale medewerkers

De trainingen zijn erop gericht om jouw organisatie vitaal en gezond te houden. Ik geef trainingen en coaching op het gebied van leefstijl, gezondheid en stresspreventie. De trainingen zijn activerend, motiverend en maken gebruik van erkende methoden. De compleetheid en persoonlijke afstemming maken de trainingen waardevol en uniek voor elke organisatie.

Workshops & masterclasses

Ik geef verschillende workshops en masterclasses over vitaliteit en gezondheid. Deze worden op maat ingericht voor individuen, groepen, bedrijven of scholen. Ik kijk altijd samen met jou welke workshop of training het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Voorbeelden:

- De basis van gezondheid (voeding en leefstijl): gezondheid begint in de darmen

- Stress management en de relatie met gezonde darmen

- Gezonde recepten voor de darmen: praktische tips leefstijl en voeding

- Voorkom maag- en darmklachten

 

Workshops en masterclasses voor gezonde medewerkers- 1 op 1 vitaliteitscoaching-leefstijlcoach-haarlem

1 op 1 vitaliteitscoaching

Ik help medewerkers met persoonlijke vragen over vitaliteit en gezondheid. In vijf individuele sessies worden medewerkers geholpen met het beginnen en volhouden van een gezonde leefstijl. Aan de hand van het gezondheidsdoel en wensen wordt er een plan op maat gemaakt. Elk individueel plan wordt zo gemaakt dat de medewerker geholpen wordt om het gezondheidsdoel te behalen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat medewerkers behoefte hebben aan een voedingsschema, minder stress willen ervaren of onvoldoende energie hebben om hun werkzaamheden te verrichten. 

 

Gezonde darmen zijn een belangrijke basis voor de algehele gezondheid. Middels advies en praktische tips over voeding en leefstijl worden de darmen weer in balans gebracht.

 

Waar bestaat 1 op 1 vitaliteitscoaching uit:

- Vragenlijsten en een uitgebreid darmonderzoek

- Recepten voor gezonde darmen

- Intakeconsult

- Leefstijlplan op maat

- 4 vervolgconsulten om het gezondheidsdoel te bereiken

- Online coaching

1 op 1 vitalieitscoaching-leefstijlcoach-gezonde-medewerkers-haarlem