Waar kan ik jou bij helpen?

(Online) consult darmtherapie

Wil jij je darmen (weer) in balans brengen en zo werken aan je algehele gezondheid? Wil jij weten welke voeding het beste bij je past? Kies dan voor een orthomoleculair darmtherapie consult. We gaan samen aan de slag om je darmgezondheid te optimaliseren en hierdoor je algehele vitaliteit te verbeteren.

Darmonderzoek

Wil jij weten wat je kan doen om je gezondheid te optimaliseren? Loop jij al langer met darmklachten en wil je jouw darmen laten onderzoeken? Door uitgebreid ontlastingsonderzoek en persoonlijke behandelprotocollen kunnen we effectief aan de slag om de darmklachten op te lossen.

Voor bedrijven

Workshops & masterclasses

Ben jij opzoek naar een workshop op maat voor je organisatie? Is de gezondheid van medewerkers belangrijk voor jou? Voor elk bedrijf heb ik inspirerende en motiverende workshops en masterclasses over gezondheid, leefstijl en vitaliteit.

1 op 1 vitaliteitscoaching

Kunnen jouw medewerkers wel een gezondheidsboost gebruiken? Of willen ze gecoacht worden om hun gezondheidsdoelen te bereiken? Met persoonlijke vitaliteitscoaching krijgen medewerkers een persoonlijk plan en worden de hele weg begeleidt.
Alles voor gezonde darmen-darmtherapie-darmonderzoek-vitaliteiscoach-leefstijlcoach-haarlem